Tagata asiasi asiasi mai

Tagata asiasi asiasi mai

Guanyu talitonu i taimi uma o tagata faʻatau faamalieina e taua tele pei o le ola. I aso nei, o loʻo matou vaʻavaʻaia lelei lelei oloa mo Liqun Faletalavai.

Na matou faʻatalanoaina le aufaigaluega i luma atu i luga o le gaosiga laina ma ua latou matua faʻamalieina i le logistics pusa gaosia e Guanyu Group. O le aufaigaluega fai mai o le logistics pusa faia le le lelei gaosiga laina lelei., Faateleina a latou gaosiga. O le logistics pusa tamoʻe sologa lelei luga o le gaosiga laina, ma le aneti-lisiti faʻamalosia i le pito i lalo faia le logistics pusa e le seʻe. Muaʻi seti faʻailoga avanoa mo le faʻailogaina o barcodes ia faʻafaigofie ai le faʻavasegaina o fualaʻau

Liqun Faletalavai Vaega fai mai o le logistics pusa gaosia e Qingdao Guanyu palasitika Co., Ltd. faamalieina manaoga o Liqun Group ma o le a galulue faatasi ma Guanyu i isi pisinisi e pei o supamaketi i le lumanai.

O le logistics box gaosia e Qingdao Guanyu e talafeagai mo le faʻaaogaina i le tele o alamanuia. O ivi asoaso i le pito i lalo o le atigipusa faia le pusa logistics sili atu anagata.

Ua faia Guanyu palasitika i le faatuina o warehousing logistics okaina, sefe tagata faatau uma warehousing logistics tau, ma faia warehousing logistics moni avea ma fou tuputupu ae tulaga mo pisinisi.

I le lumanaʻi, Qingdao Guanyu o le a faʻaauau pea le mataʻituina o le tagata faʻaaoga poto masani ma taumafai e avatu ia te oe ma sili atu logistics fofo.


Taimi Post: Me-18-2021