Lelei o pusa palasitika

I le taimi nei, o le turnover pusa faʻatauina i luga o le maketi mafai ona vaevaeina faigata i ni ituaiga se tolu, tasi o se atigipusa atigipusa, le isi o se pusa laupapa, ma le isi o se palasitika faʻasologa pusa na lautele faʻaaogaina i nai tausaga ua tuanaʻi. Ona o lona lelei vai tetee, agamalu tetee, acid ma alkali tetee ma tetee corrosion, ua i ai se umi umi auaunaga olaga i le taimi o le faaaogaina, o lea na lautele lautele viia e logistics kamupani.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia e se fale gaosi eletise poʻo se taʻavale taʻavale ni felaʻuaʻiga o vaega i taulaga sefulu sefulu kilomita poʻo le fiaselau kilomita le mamao, o lona uiga e manaʻomia le tuʻuina atu i container palasitika. Talu ai ona o mea masani a le atigipusa atigipusa na faia i le susu, agamalu-faʻamaonia, ma susu-faʻamaonia polypropylene mata mea ina ua uma vevela, ma e leai ni avanoa i ona tafatafa, e mafai ona taofia atoatoa le ulufale atu o timu i lenei taimi.

E le gata i lea, o le mea e faʻatau ai pusa e mafai foi ona faʻaauupegaina i le efuefu ufiufi i le gaosiga o gaioiga ma le mamanu, e mafai ona aloese mai le osofaʻia o le efuefu ma faia ai se lelei matafaioi i le puipuia o vaega. O le mafuaʻaga lava ona o lenei gaioiga o palasitika pusa tupe maua e faʻaauau taliaina e le tele gaosiina, ma nei faʻaaogaina pusa mafai ona toe faʻaaogaina, lea e matua taugata-sefe.


Taimi Post: Me-17-2021