O a mea taua fuafuaina le tulaga lelei o le pusa o faʻavaega?

A tele tagata filifili palasitika crates, o le a latou faʻaaogaina le mafiafia ma le mamafa o a latou filifiliga faʻavae, talitonu o le mamafa o palasitika pusa, o le sili atu le lelei. Ae mai se manatu faʻapolofesa, o lenei manatu e leʻo saʻo atoatoa. Ina ia filifilia ato faʻatuatuaina pepa faʻatau tupe maua, e tatau ona e faʻataʻitaʻia mai le tele o itu.

O mea taua o se mea taua i le fuafuaina o le tulaga lelei o palasitika pusa. Afai o le ato palasitika e faia i le ituaiga-fou mea na aumaia mai le suauʻu, o lona uiga e tatau ona sili ona lelei, tusa lava pe o le a le mafiafia poʻo le manifinifi o ia; ae a fai e faia i mea masani na maua mai le toe faʻaafaina o ato tuai, o le lelei o le ato e tusa lava pe o le a le mafiafia ma le mamafa o le ato. le lelei

Pe a filifilia se koneteina palasitika, i le faʻaopopoina o le matauina o lona mafiafia ma le mamafa, e manaʻomia foi le asiasia o mea mata, gaosiga, faʻatinoga ma isi itu. O le sili manino o le pusa, o le sili atu o mea; le lanu laugatasi luga, o lona uiga o mea e le aofia ai faʻaletino; o le vaʻaia foliga, o lona uiga o le galuega e lelei; o le malosi o le maaa o le tino pusa o loʻo omia e tamatamailima, o le sili atu le lelei.

Pusa faʻafesuiaʻi pusa o loʻo faʻagaioia pusa ma logistics pusa gaosia mai palasitika. Pusa e faʻatau ai palasitika o ituaiga ia o afifiina ma mea e faʻaoga ai. O ato faʻamago palasitika e tele lava ina faia i le tasi taimi tuʻuina tui faʻaaogaina polypropylene ma maualuga aafiaga malosi o mata mea. O isi ato faʻatumuina i luga ole palasitika o loʻo faʻatulagaina mo tapuni, ma o isi tapuni e faʻafetaui eseese. E masani lava, o le tele o ituaiga o mea teu pusa oloa o le tutusa ituaiga e masani ona faʻaaogaina. O nisi o tapuni ua fuafuaina mo le atigipusa tutusa e fesoʻotaʻi uma i le tino tino pe fesoʻotaʻi i le tino tino e ala i isi faʻaopoopoga fesoasoani. O loʻo iai foʻi ato faʻatauaina i luga ole palasitika na fuafuaina i se ituaiga gaugau, e mafai ona faʻaititia ai le teuina pe a avanoa le ato ma faʻapipiʻi foʻi le tau o le logistik.


Taimi Post: Me-17-2021